Beşiktaş'ta flaş gelişme!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sağ bek, stoper ve sol bek pozisyonları için arayışlara devam eden siyah beyazlılar, Torino'dan Kamil Glik için önemli aşama kaydetti.

NTV Spor 09.06.2016 - 13:57
Beşiktaş'ta flaş gelişme!

Sezon öncesi savunma hattının 3 pozisyonuna da transfer yapmayı düşünen Beşiktaş, temaslarına devam ediyor. Sağ bekte Gökhan Gönül'ü renklerine katmak isteyen siyah beyazlılar, milli oyuncuyla görüşmelere devam ediyor. Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamayan Gökhan, maddi konularda anlaşılması halinde kariyerini Beşiktaş'ta sürdürecek. Yönetim, Gökhan Gönül transferinde sorun çıkması halinde Juventus'tan Mauricio Isla'yı transfer etmek için temaslarını artıracak.

Stoper pozisyonunda Liverpool'dan Martin Skrtel, Bursaspor'dan Serdar Aziz, Torino'dan Kamil Glik ve serbest durumdaki Nicolas Nkoulou'yu listesine alan siyah beyazlılar, Glik konusunda önemli aşama kaydetti. İtalyan ekibi ile bonservis bedeli konusunda pazarlıklar sürerken, siyah beyazlılar teklifini 5 milyon Euro'ya kadar çıkardı. Bu rakamı kabul edebileceklerini Beşiktaş'a ileten Torino'nun, transfere onay vermesi bekleniyor. Yapılacak son temasların ardından 28 yaşındaki Polonyalı futbolcu, siyah-beyazlılarla 4 yıllık mukavele imzalayacak.

Sol bek listesinin ilk  sırasında yer alan Manchester City'den Aleksandar Kolarov'da da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bir süre önce Sırp oyuncu için İngiliz ekibine resmi teklif yapılmıştı. City yetkilileri yeni menajer Pep Guardiola'nın raporunu doğrultusunda Kolarov'un transferine onay verdi. Yönetim 30 yaşındaki oyuncuyu öncelikle bonservis ile kadrosuna katmak istiyor. Ancak bu konuda anlaşma sağlanamazsa futbolcuyu kiralamak için teklifte bulunulacak.

Sayfa Yükleniyor...