Mehmet Topal belirsizliği sürüyor!

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın geleceği konuşuluyor. Milli futbolcunun kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor.

NTV Spor 10.06.2016 - 14:13
Mehmet Topal belirsizliği sürüyor!

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyuncularla ilgili temaslar devam ediyor. Daha önce Michal Kadlec, Caner Erkin ve Bruno Alves takımdan ayrılırken, son olarak Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye veda etmişti. Gözler şimdi de Mehmet Topal'a çevrildi.

31 Mayıs'ta sözleşmesi sona ererek serbest oyuncu statüsüne kavuşan milli oyuncunun görüşmelerini Ali Yıldırım yönetiyor. Ancak taraflar şu ana kadar ücret konusunda anlaşma sağlayamadı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Mali Kongre'de mevcut tekliflerini yükseltmeyeceklerini belirtmesi ise gözleri oyuncu cephesine yöneltti. Mehmet Topal'ın bu şartları kabul etmemesi halinde milli oyuncuyla yollar tamamen ayrılmış olacak. Deneyimli oyuncuya yurtdışından tekliflerin yanı sıra Türkiye'den de Galatasaray'ın ilgisi bulunuyor.

Mehmet Topal, Fenerbahçe'den yıllık 2.600.000 euro garanti ücret ve 10.000 euro maç başı ödemesi alıyor. Milli oyuncu garanti ücretinde 150.000 euro, maç başınaysa 10.000 euro zam istiyor. Taraflar 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlasa da Fenerbahçe'nin ücret konusunda değişiklik yapmayacağını bildirmesi görüşmeleri tıkamış durumda.

Sayfa Yükleniyor...