PSV'den teklif geldi!

Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Bruma'ya PSV'den teklif geldi. Hollanda kulübü, genç futbolcu için 5 milyon Euro önerdi. Ancak Galatasaray yönetimi, Sporting Lizbon'dan 12 milyon Euro'ya transfer edilen Bruma için verilen teklifi yeterli bulmadı.

NTV Spor 12.06.2016 - 13:33
PSV'den teklif geldi!

Sarı-kırmızılılar, geçen sezon Real Sociedad'da forma giyen Bruma'ya gelen teklifleri değerlendiriyor.

İspanyol kulübü, Bruma'nın 7.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmamıştı. Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olan Bruma'ya Avrupa'nın bir çok kulübünden teklif geliyor. Genç oyuncuya şu ana kadar gelen en ciddi teklif PSV'nin oldu. Daha önce Bruma'yı takip eden PSV, sözlü olarak sarı kırmızılı kulübe teklifini iletmişti. Galatasaray da gelebilecek resmi teklif karşısında Bruma hakkında karar verilebileceğini iletmişti. Hollanda kulübü, ekstra bonuslar ile birlikte 5 milyon Euro'luk öneride bulundu. Fakat yönetim bu teklifi ilk etapta yetersiz buldu. Hollandalı yetkililer durum değerlendirmesi yapıp konuyu masaya yatıracaklarını belirtti.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon süre almakta zorlanan Bruma, La Liga'da 31 maçta forma giydi. 2 gol atıp 1 asist yapan genç yıldız, 14 karşılaşmada ilk 11 başlayıp, bu maçların yalnızca 4 tanesinde 90 dakika sahada kalabildi.

Sayfa Yükleniyor...