Galatasaray'da arayış sürüyor!

Galatasaray'da teknik direktör belirsizliği yaşanıyor. Yönetim, görüştüğü bir çok isimle anlaşma zeminini yakalayamadı.

NTV Spor 13.06.2016 - 11:22
Galatasaray'da arayış sürüyor!

Başkan Dursun Özbek, Galatasaray'ın hedefinin Lucescu olduğunu söylemiş ancak Rumen teknik adam Zenit ile sözleşme imzalamıştı. Favre ve Puel ile görüşen Galatasaray, iki teknik adamın da Avrupa'da takım çalıştırmak istemesi üzerine sonuç alamamıştı. Flores ile görüşen Galatasaray, İspanyol teknik adam ile anlaşamayınca deneyimli çalıştırıcı Espanyol'un başına geçti. Yönetimin takımın başına getirmek istediği bir başka isim ise Sampaoli'ydi. Tecrübeli teknik direktör ise Valencia'nın başına geçmeye hazırlanıyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in EURO 2016'da A Milli Takım'ın alacağı sonucu beklediği ve turnuva sonrası Fatih Terim ile masaya oturmak istediği ifade edilirken, yenilenen Sportif A.Ş yönetiminde bulunan Alp Yalman ise Alman ekolünden bir ismin takımın başına getirilmesini istiyor.

Sarı kırmızılılarda bazı yöneticiler ise önümüzdeki sezona Riekerink ile girilmesinden yana görüş belirtiyor. Sarı kırmızılılar 1 Temmuz'da İstanbul'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Galatasaray, 10 Temmuz'da kamp için İsviçre'ye gidecek.

Sayfa Yükleniyor...