Boluspor'da Çapa dönemi

Boluspor'da teknik direktörlüğe Fuat Çapa getirildi.

NTV Spor 13.06.2016 - 18:51
Boluspor'da Çapa dönemi

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da teknik direktörlük görevine Fuat Çapa getirildi.

Kulübün Karaçayır mahallesinde bulunan tesislerinde Çapa ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kurulu üyeleri ile takımın yeni teknik direktörü Fuat Çapa ve teknik ekibi katıldı.

"BİZE DEĞER VE GÜÇ KATACAK"
Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkcı, Fuat Çapa ile 2 yıllık bir mukavele imzaladıklarını ifade ederek, "Fuat Çapa Boluspor'un kısa, orta ve uzun vadedeki planlarında bize değer ve güç katacak. Kendisine bu konuda da çok inandığım için 2 yıllık bir mukavele yaptık" dedi.

ÇAPA: AMACIMIZ SÜPER LİG'E ÇIKMAK
Fuat Çapa ise amaçlarının Süper Lige çıkmak olduğunu belirterek, "Çıktığımızda yapacağımız 3-4 transferle o ligde kalıcı olmak, başarıyı yakalamak önemli. Aynı zamanda da altyapıdaki gençlerimizi A takımda değerlendirmek Boluluların en büyük arzusu olacaktır. Biz de bunu gerçekleştirmek için ekibimizle bütün gayretimizi göstereceğiz" diye konuştu.

"2 YIL SONUNDA..."
Kulüp yönetiminin eldeki imkanlar doğrultusunda bir hedef belirlediğini kendilerinin de teknik adamlar olarak bu hedefleri gerçekleştirmek için gayret gösterdiğini kaydeden Çapa, "Çünkü bu işler kaynakla olduğu ve kaynağı da yönetimler oluşturduğu için teknik adamlar eline gelen malzeme ile en iyisini yapmaya çalışır. İnşallah 2 yıl sonunda Boluspor'u Süper Lig'de görürüz" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Fuat Çapa, 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...