Galatasaray itiraz ediyor!

Galatasaray, UEFA'dan aldığı Avrupa'dan 1 yıl men cezası için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS’ta savunma yapacak. Perşembe günkü duruşma öncesi sarı-kırmızılı kulüp savunmasını hazırladı.

NTV Spor 14.06.2016 - 14:08
Galatasaray itiraz ediyor!

UEFA'dan 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası alan Galatasaray, davayı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a taşımıştı. Sarı-kırmızılı yönetim, Paris'te yapılacak toplantıda UEFA'nın cezasını bozmak için CAS'a savunma yapacak. A Milli Takım'ın EURO 2016'daki Hırvatistan maçını izlemek için Fransa'ya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Paris'te Galatasaraylı yetkililer ve sarı-kırmızılı kulübün söz konusu davadaki avukatı Jean Louis Dupont ile buluşacak. Galatasaray kulübünü temsilen, hukuk işlerinden sorumlu yöneticiler Eşref Alaçayır ve Ural Aküzüm, Mali ve İdari İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu da İstanbul'dan Paris'e geçerek toplantıya katılacak.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA'ya verdiği savunmalardan da faydalanmayı amaçlıyor. İki kulübün sunduğu gerekçeleri kendi savunmasına ekleyen Galatasaray, UEFA'nın cezasının açıklanma zamanlamasına da itiraz edecek. Hukuki açıdan tüm yolları deneyecek Galatasaray'da yetkililer, Avrupa'dan men cezasının kaldırılması için şartları zorlayacaklarını belirtiyor.

Paris'te gerçekleştirilecek kritik toplantı sonrası CAS, kısa bir süre içinde kararını açıklayacak. Galatasaray'ın 1 yıl Avrupa Kupaları'na katılamaması böylece karara bağlanmış olacak.

Sayfa Yükleniyor...