Dembele’de pürüz, Neustadter’e yakın takip!

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fulham'ın genç forveti Dembele ile temaslara devam eden Sarı-Kırmızılılar, anlaşma sağlanan Rus oyuncu Roman Neustadter’in EURO 2016'daki performansını takip ediyor.

NTV Spor 16.06.2016 - 13:01
Dembele’de pürüz, Neustadter’e yakın takip!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da dış transfer görüşmelerine devam ediyor. Fulham'ın genç golcüsü Moussa Dembele için menajeriyle İstanbul'da yapılan görüşmeden sonuç alınamadı. 19 yaşındaki oyuncunun menajerinin istediği imza parası soruna neden oldu. Dembele'yi Avrupa'da isteyen başka kulüplerin de olduğu ifade edilirken, Galatasaray'ın yine de oyuncudan vazgeçmediği, şartların uygun hale gelmesi için beklemeye geçtiği belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre ise Dembele, yıllık 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Ancak sarı kırmızılı yetkililer, anlaşmanın sağlanmadığını vurgularken, kulübün Dembele dışında başka alternatifleri de bulunduğunun altını çizdi. 
NEUSTADTER'E YAKIN TAKİP
Sarı-Kırmızılıların gündemindeki bir diğer isim ise Roman Neustadter. Rus futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performasını yakından takip eden Galatasaray, büyük ölçüde anlaşma sağladığı savunma oyuncusu için henüz imza atmadı. Geçtiğimiz sezon Schalke 04 forması giyen 28 yaşındaki oyuncu, EURO 2016'da şu ana kadar aldığı skorlarla hayal kırıklığı yaratan Rusya'nın orta sahasında görev yaptı. Neustadter için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek Sarı-Kırmızılılar, turnuva sonrası bu transferi yeniden gözden geçirecek.

Sayfa Yükleniyor...