Belçika kendine geldi!

Turnuvanın favorileri arasında yer alan Belçika, İtalya mağlubiyeti sonrası İrlanda Cumhuriyeti karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle adeta kendine geldi.

NTV Spor 18.06.2016 - 17:53
Belçika kendine geldi!

Cüneyt Çakır'ın yönettiği EURO 2016 E Grubu 2. maçında Belçika, İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup etti.

Matmut Atlantique'de oynanan mücadelede Belçika'ya 3 puanı getiren golleri 48. ve 70. dakikalarda Romelu Lukaku ile 61. dakikada Axel Witsel kaydetti.

Bu sonucun ardından 2. maçlar sonunda İtalya grupta 6 puanla lider konumda bulunurken, Belçika 3 puanla 2.'lik koltuğuna oturdu. 1 puanlı İsveç 3., aynı puanla İrlanda Cumhuriyeti ise 4. sırada yer aldı.

ÇAKIR'IN 2. MAÇI
Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun, ilave yardımcı hakemlik görevini ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek yaptı. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien görev aldı.

Bu arada Cüneyt Çakır, UEFA 2016 Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda 1-1 berabere sona eren Portekiz - İzlanda maçında da düdük çalmıştı.

BELÇİKA: 3 - İRLANDA CUMHURİYETİ: 0
Stat:
Bordeaux
Hakemler: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Bahattin Duran (Türkiye)
Belçika: Courtois, Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, Dembele (Dk. 57 Nainggolan), Carrasco (Dk. 64 Mertens), De Bruyne, Hazard, R. Lukaku (Dk. 83 Benteke)
İrlanda Cumhuriyeti: Randolph, Coleman, O'Shea, Clark, Ward, Hendrick, Whelan, McCarthy (Dk. 62 McClean), Brady, Hoolahan (Dk. 71 McGeady), Long (Dk. 79 Keane)
Goller: Dk. 48 ve 70 R.Lukaku, Dk. 61 Witsel (Belçika)
Sarı kartlar: Dk.42 Hendrick (İrlanda Cumhuriyeti), Dk. 49 Vermaelen (Belçika)

Sayfa Yükleniyor...