Fenerbahçe seçim yapıyor!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler her mevkide birçok aday içinden seçim yapıyor.

NTV Spor 20.06.2016 - 07:56
Fenerbahçe seçim yapıyor!

Yeni sezon kadrosunu oluşturmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

Belinden ameliyat geçiren Volkan Demirel'e alternatif olarak Eskişehirspor'dan Ruud Boffin'i listeye ekleyen Fenerbahçe, savunmada köklü değişiklik yapmak durumunda. Caner Erkin, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba'nın ayrılmasıyla savunma hattını sil baştan kurmak zorunda kalan Fenerbahçe birçok oyuncuyla ilgileniyor.

Sarı lacivertliler sağ bek için öncelikle Barcelona'dan Martin Montoya ile anlaşsa da Real Madrid ile sözleşmesi biten Alvaro Arbeloa ve Paris Saint-Germain ile kontratı sona eren Van der Wiel de listede yer alıyor. Stoperde ise ilk aday Liverpool'dan Martin Skrtel. Adı Roma ile de anılan Slovak futbolcunun yanı sıra Porto'dan Maicon'u da listede tutan Fenerbahçe, öncelik verdiği Skrtel transferinin gerçekleşmeme ihtimalini düşünerek Güney Amerika pazarında da çalışmalar yapıyor.

Hücum hattı için Medicana Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ile anlaşan Fenerbahçe teklif yaptığı Hatem Ben Arfa'dan ise yanıt bekliyor. Nice ile sözleşmesi biten ben Arfa'ya Avrupa'dan birçok kulüp talip olmuş durumda.

Sayfa Yükleniyor...