Arsenal'in Vardy hüsranı!

Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in Jamie Vardy’yi transfer etme çabası hüsranla sonuçlandı. Golcü oyuncu henüz resmi bir açıklama yapmasa da kulübü Leicester City'de kalmaya karar verdi.

NTV Spor 20.06.2016 - 14:21
Arsenal'in Vardy hüsranı!

Arsenal, Leicester City ile şampiyonluk yaşayan Jamie Vardy'nin 20 milyon Sterlin'lik sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul etmiş; golcü oyuncuya da haftalık 120 bin Sterlin önermişti. Vardy'nin,, Avrupa Şampiyonası'nın ardından kesin kararını açıklaması bekleniyordu. Ne yapacağı merakla beklenen Vardy, sonunda kulübünde kalmaya karar verdi.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger de Vardy'nin Leicester City'de kalacağını doğruladı. Vardy için teklifini yükseltmeye yanaşmayan Londra ekibi, forvet hattı için alternatif isimlere yöneldi. Jamie Vardy'nin kulübünde kalmasında yönetimin kontrat şartlarını iyileştirmesi önemli rol oynadı.

Geçtiğimiz aylarda haftalık 60 bin Sterlin karşılığında kontratını 3 yıl daha uzatan Vardy'nin artık haftada 100 bin Sterlin kazanacağı belirtiliyor.

Leicester City geçen sezon beklenmedik şekilde Premier Lig şampiyonu olurken, Vardy 24 kez fileleri havalandırmıştı. Üst üste 11 maçta gol atan Vardy, bu alanda Ruud van Nistelrooy'a ait 10 maçlık rekoru da tarihe gömmüştü.

 

Sayfa Yükleniyor...