Florya'da Sneijder zirvesi!

Galatasaray yönetimi, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers'i İstanbul'a davet etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Albers ile özel olarak görüşen yönetim, Sneijder'in yaptığı açıklamalar ve geleceği ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

NTV Spor 20.06.2016 - 22:44
Florya'da Sneijder zirvesi!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda sarı-kırmızılı yönetimi eleştiren cümleler sarf etmişti. Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcunun menajerini İstanbul'a davet etti ve özel bir görüşme gerçekleştirdi. Guido Albers ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan görüşmede, Sneijder'in sözleri ve gelecek yıl planlaması masaya yatırıldı.

Guido Albers, Sneijder'in sözlerinin yanlış anlaşıldığını savunarak, "Sneijder'in sözlerinin bir bölümü çarpıtılarak yazılmış, Sneijder, Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu ve kulüp yetkililerine herhangi bir sitemi olmadı. O büyük bir profesyonel, başarılar kazandığı kulübüne hizmet etmeye devam edecek" dedi.

Galatasaray yönetimi de Albers'in bu sözleri üzerine, Sneijder'in medya konusunda dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Toplantı, daha sonra gelecek planları üzerine fikir alış verişi ile geçti. Albers, Hollandalı yıldızın yarışmacı bir ekipte var olmak istediğini vurguladı.

Galatasaray yönetimi de bu yıl yeniden yapılanarak güçlü bir kadro kuracaklarını ifade ederek, şampiyonluk için tüm şartların zorlanacağını iletti. Yönetim, Sneijder'in takım içindeki en önemli isimlerden biri olduğunun altını çizerek, Hollandalı yıldızın bu sezon sorumluluk alarak takımı iyi yerlere taşıyacağına olan inancını ortaya koydu.

Görüşmede ayrıca Guido Albers'in kulüpten alacakları da gündeme geldi. Hollandalı menajer, sarı kırmızılı kulüp ile karşılıklı anlayış içinde çalıştığını belirterek alacakları konusunda yeni bir yapılandırmaya gidilmesini istedi. Sarı-kırmızılı yönetim de Albers'in alacaklarını belirledikleri ödeme planında ödeyeceklerinin garantisini verdi.

Sayfa Yükleniyor...