Mkhitaryan Ada yolunda!

İlkay Gündoğan'dan sonra bir Borussia Dortmundlu yıldız oyuncu daha Ada yolunda. Henrik Mkhitaryan, Manchester United'dan aldığı teklifi değerlendirmek istiyor. Menajeri de transferin olumlu sonuçlanacağı konusunda umutlu.

NTV Spor 21.06.2016 - 14:59
Mkhitaryan Ada yolunda!

Borussia Dortmund, İlkay Gündoğan'dan sonra bir yıldızını daha kaybetmek üzere...

Menajeri Mino Raiola'ya göre Ermeni oyuncu gelecek sezon Manchester United forması giymenin hayallerini kuruyor. Raiola, United yönetiminin yıldız oyuncu için 25 milyon euro'luk bir teklif yaptığını, ancak Dortmund Yönetim Kurulu Başkanı Hans Joachim-Watzke'den olumsuz yanıt aldığını açıkladı.

Raiola bununla birlikte Watzke'nin sonunda ikna olacağını düşünüyor. Zira Mikhitaryan'ın sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitiyor. Dortmund yönetiminin bir sezon daha bekleyip Mikhitaryan'ı bedelsiz olarak kaybetmek riskine girmeyeceğini düşünen Raiola, "Watzke'yi çok yakından tanıyorum. Şu anda pazarlığı kızıştırmaya çalışıyor. Mikhitaryan, United'a gitmek istediğini açıkça kendisine iletti. Çünkü böyle bir fırsat her oyuncunun karşısına çıkmaz. Önümüzdeki günlerde herkesin çıkarına olacak mantıklı bir çözüm yolu bulunacağı konusunda umutluyum" dedi.

Dortmund daha önce İlkay Gündoğan'ı da Manchester City'e göndermişti.

Sayfa Yükleniyor...