Fabri transferi yönetimi böldü!

Beşiktaş'ın 3 yıllığına kadrosuna kattığı İspanyol kaleci Fabri, yönetimde fikir ayrılığına yol açtı. Yönetim içindeki bazı isimler son bir yılda forma giymeyen 28 yaşındaki oyuncunun transferinin büyük risk taşıdığı görüşünde birleşti.

NTV Spor 21.06.2016 - 17:39
Fabri transferi yönetimi böldü!

Beşiktaş sezon öncesi ilk transerini İspanyol file bekçisi Fabri'yi kadrosuna katarak gerçekleştirdi. Siyah beyazlılar Deportivo La Coruna ile sözleşmesi biten 28 yaşındaki kaleci ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Ancak Fabri'nin geçen sezon sakatlığı nedeniyle maç oynamaması akılları karıştırdı. Yaklaşık 8 ay önce sağ diz çapraz bağlarında kopma meydana gelen İspanyol kaleci, 1 sezon boyunca forma giyemedi. Bu duruma rağmen Fabri'nin transfer edilmesi yönetimde fikir ayrılığına neden oldu. Yönetim kurulundan bazı üyeler, geçen sezonu oynamadan tamamlayan, bir önceki sezon da 31 maçta 42 gol yiyen Fabri'nin transfer edilmesini büyük risk olarak değerlendirdi.

Fabri transferi sonrası siyah beyazlı takımda kaleci sayısı 4'e yükseldi. Bir süre önce Tolga ile yeni mukavele imzalayan siyah beyazlılarda Günay Güvenç ve Denys Boyko'nun sözleşmeleri de devam ediyor.

Bu arada transferinin kısa süre içinde açıklanması beklenen Fabri, İstanbul'a giderek sağlık kontrolünden geçti.

Sayfa Yükleniyor...