Serdar Aziz, Galatasaray'da

Adı her transfer döneminde farklı takımlarla anılan Serdar Aziz'de nokta konuldu. Milli stoper gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek.

NTV Spor 22.06.2016 - 00:53
Serdar Aziz, Galatasaray'da

Galatasaray, Bursaspor'un stoperi Serdar Aziz ve kulübüyle 4 yıllığına anlaşma sağladı. Sarı kırmızılı kulüp, başarılı savunmacı için Bursaspor'a 4.5 milyon Euro'nun yanısıra Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal'ı bonservisleriyle birlikte verecek.

Akşam saatlerinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Bursaspor Başkanı Ali Ay bir araya geldi. Yapılan görüşmede taraflar el sıkıştı ve Serdar Aziz için anlaşma sağlanmış oldu.

Deneyimli oyuncunun menajeri Haluk Canatar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla transferi duyurdu. Canatar, Serdar Aziz'e ithafen, 'Kardeşime yeni kulübü hayırlı olsun' diyerek görüşmenin de fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta, Özbek ve Ay ile birlikte Canatar da objektiflere poz verdi. 

Galatasaray Kulübü, sabah saatlerinde de  Serdar Aziz'in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.     
        
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Serdar Aziz'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Bursaspor ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.  

Galatasaray Kulübü, ardından da Serdar Aziz için bugün imza töreni düzenleneceğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Galatasaray Sportif AŞ'nin görüşmelere başladığını duyurduğu profesyonel futbolcu Serdar Aziz'in imza töreni Başkan Dursun Özbek'in katılımıyla bugün saat 14:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek" ifadesi kullanıldı.

Kardeşim e yeni kulübü hayırlı olsun

????Haluk Canatar (@haluk_canatar) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Sayın Dursun Özbek ve Sayın Ali Ay Başkanlarım ile İftar yemeği sonrası

????Haluk Canatar (@haluk_canatar) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Sayfa Yükleniyor...