"Beni herkes Galatasaraylı biliyor"

Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Aziz, beklentilerin farkından olduğunu belirterek, "Mücadele etmek ruhumda var, bunu Galatasaray için fazlasıyla yapacağım." dedi.

NTV Spor 22.06.2016 - 17:52
"Beni herkes Galatasaraylı biliyor"

İmza törenin ardından GS TV'de açıklamalarda bulunan Serdar Aziz, sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu için çok heyecanlı olduğunu kaydederek, "Burada olmak benim için farklı duygular barındırıyor. Çok heyecanlıyım çünkü bu formayı giymenin önemini biliyorum. Buradaki her şey daha zor olacak. Bunun bilincindeyim, en iyisini yapmak için elimden geleni yapacağım. Zaten mücadele etmek ruhumda var, bunu Galatasaray için fazlasıyla yapacağım" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı ile ilgili bilgi veren Serdar Aziz, "Çok ciddi bir sakatlığım yoktu. Gittikçe düzeliyor. Sakatlığımı atlattım, takımla antrenmanlara başlayacağım. Bu süreçte sakatlığım nedeniyle A Milli Takım ile olamadım ama her şeyde bir hayır var. Orada olamadığım için üzgünüm." açıklamasında bulundu.

Herkesin kendisini Galatasaraylı olarak bildiğini vurgulayan Serdar Aziz, "Saha içinde agresif bir kimliğim var. Fazlasıyla takım için mücadele ederim. Bir defans oyuncusuna göre çabuk oyuncuyum. Sıçramam da iyi, hücumda da iyiyim. Umarım bunların hepsini Galatasaray için vereceğim. İlk milli maçımda Türk Telekom Arena'da gol atmıştım. Stadı da gördüğüm ilk maçtı. Sahaya çıktığımda tüylerim diken diken olmuştu. Burada oynayacağım için çok heyecanlıyım. Zaten beni herkes Galatasaraylı olarak biliyor." şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...