Dortmund kapalı gişe!

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, gelecek sezon yine kapalı gişe oynayacak. Sarı-siyahlıların 55 bin kombine biletinin neredeyse tamamı yenilendi. Yenilenmeyen 84 kombine bilete ise tam 45 bin kişi talip oldu.

NTV Spor 23.06.2016 - 12:43
Dortmund kapalı gişe!

Borussia Dortmund taraftarı, gelecek sezon da takımını yalnız bırakmayacak. Avrupa'nın belki de en sadık taraftar kitlesine sahip kulüp, 55 bin kombine biletin 54 bin 916'sının yenilendiğini açıkladı.

Yenilenmeyen 84 kombine bilete ise yoğun bir ilgi var. Zira 84 boş koltuktan birine sahip olabilmek için tam 45 bin taraftar başvuru yaptı. Sezonluk biletlere sahip olacak 84 şanslı taraftar, önümüzdeki günlerde çekilecek kurayla belli olacak.

Borussia Dortmund, geçen sezon Avrupa'nın en fazla seyirci çeken takımıydı. Sarı-siyahlıların maçlarını ortalama 80 bin kişi izledi. Dortmund'u ortalama 77 bin 600 taraftar ile Barcelona, 75 bin taraftar ile Manchester United ve 73'er bin ortalama taraftar ile Real Madrid ve Bayern Münih takip etti.

Gelecek sezon İlkay Gündoğan ve Mats Hummels gibi yıldız oyuncular Dortmund formasını giymeyecek. Henrik Mkhitaryan'ın da büyük olasılıkla Manchester United'a transfer olması bekleniyor. Buna karşın Emre Mor ve Ousmane Dembele gibi genç oyuncular, taraftarı şimdiden heyecanlandırıyor.


 

Sayfa Yükleniyor...