Transferde sona doğru!

Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Aatif Chahechouhe ve Gregory van der Wiel ile anlaşan sarı-lacivertliler, Roman Neustadter ile de anlaşmaya yakın.

NTV Spor 24.06.2016 - 14:16
Transferde sona doğru!

Fenerbahçe yeni sezon kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Sözleşmeleri biten Fabiano, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Raul Meireles ve Lazar Markovic takıma veda ederken, yönetim bu oyuncuların yerini doldurmaya çalışıyor.

Bugüne kadar transferde Medicana Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe ve Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren Gregory van der Wiel ile anlaşma sağlayan yönetim, stoper transferi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Yönetim, Schalke ile yollarını ayıran Roman Neustadter ile temaslarını hızlandırdı. Bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katabileceği Neustadter ile anlaşma noktasına gelen Fenerbahçeli yetkililer, birkaç gün içinde bu transferi sonuçlandırmayı umuyor. Avrupa Şampiyonası'nda Rusya ile mücadele eden deneyimli stoper, turnuvaya grup aşamasında veda etmişti.

Sarı-lacivertliler ayrıca daha önce teklif götürdükleri Liverpool'lu Martin Skrtel'in de karar vermesini bekliyor. Avrupa'dan başka talipleri de bulunan Slovak oyuncu kararını Avrupa Şampiyonası sonrasında netleştireceğini açıklamıştı.

Sarı-lacivertliler deneyimli oyuncudan indirim talebinde bulunmuştu. Slovakya pazar günü son 16 turu maçında Almanya ile karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...