Başakşehir - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 33. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Başakşehir ve Rizespor kozlarını paylaşıyor. Avrupa kupalarında mücadele etmek isteyen iki takımın mücadelesinde gözler maç saatine çevrildi. Başakşehir - Rizespor maçını Arda Kardeşler yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve ilker Takpak üstlenecek. Karadeniz ekibi ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken deplasmanda Başakşehir’i mağlup etmeyi hedefliyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir ise geçtiğimiz hafta Pendikspor karşısında 3-2 mağlup olmuştu. Peki Başakşehir - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 20.04.2024 - 11:34
Son Güncelleme: 20.04.2024 - 11:41
Başakşehir - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 33. hafta)

Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir’de kritik karşılaşma öncesinde Piatek, Figueiredo, Deniz Türüç gibi oyuncuların performansı dikkatle bekleniyor. Karadeniz ekibinde ise sakatlıkları sebebiyle sahada olamayacak 4 oyuncu belli oldu. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Rizespor 3-2 kazanmayı başarmıştı. Avrupa iddiasını sürdürmek isteyen iki takımın karşılaşması yoğun ilgi görüyor. ’de 48 puanı bulunan Çaykur Rizespor haftaya averajla 5. sırada girerken Başakşehir ise averajla 6. sırada bulunuyor. Başakşehir - Rizespor karşılaşmasının detayları belli oldu. Başakşehir - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Başakşehir - Rizespor maçının detayları…

BAŞAKŞEHİR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Başakşehir, Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

Başakşehir - Çaykur Rizespor maçı 21 Nisan Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PİATEK FORMA GİYEBİLECEK

RAMS Başakşehir'de kart cezası sona eren Polonyalı golcü Krzysztof Piatek, yarın sahadaki yerini alabilecek.

İstanbul ekibinde Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen ve Emirhan İlkhan ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu 4 futbolcu, yarın oynanacak maçta kart görmeleri durumunda 34. haftadaki Atakaş Hatayspor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

BAŞAKŞEHİR SON DURUM

Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı Başakşehir ligde geride kalan haftalarda 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 42 kez sarsan turuncu-lacivertliler kalesinde ise 38 gole engel olamadı. Başakşehir’de en fazla skor katkısı veren oyuncular Krzysztof Piatek, Joao Figueiredo, Deniz Türüç, Leo Dubois ve Pelkas gibi isimler oldu. Başakşehir haftaya topladığı 46 puanla 6. sırada girdi.

ÇAYKUR RİZESPOR SON DURUM

Çaykur Rizespor'da sakatlık ve tedavileri devam eden Faye, Benhur Keser, Mithat Pala ve Laine maçın kadrosunda yer alamayacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Çaykur Rizespor, 3-2 kazanmıştı.

Karadeniz ekibi bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken takımların başında geliyor. İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, oynadığı 32 karşılaşmada 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...