Beşiktaş’tan resmi teklif!

Beşiktaş, Legia Varşova forması giyen stoper Michal Pazdan için resmi girişimlere başladı. Polonya ekibine ilk teklifini sunan Siyah Beyazlılar, bonservis bedeli konusunda anlaşılması halinde 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katacak.

NTV Spor 27.06.2016 - 17:09
Beşiktaş’tan resmi teklif!
Beşiktaş yönetimi stoper transferinde somut adımları atmaya başladı. Siyah Beyazlılar bir süre önce listesine aldığı Michal Pazdan için kulübü Legia Varşova'nın kapısını çaldı.

Polonya ekibi Pazdan için ilk olarak 3.5 milyon Euro talep etti. Bu rakamı fazla bulan yönetim, bonservis bedelinin 2 milyon Euro seviyelerine düşürmeye çalışacak. Kulüplerin anlaşma sağlaması durumunda 28 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme yapılması planlıyor.

Michal Pazdan Beşiktaş'ın gündemine ilk olarak Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynanan Almanya-Polonya maçının ardından gelmişti. Başkan Fikret Orman, Polonya forması giyen Kamil Glik'in son durumunu görmek için tribünden izlediği karşılaşmada Pazdan'ın performansından memnun kalmış ve izleme komitesinden 28 yaşındaki futbolcu için detaylı bir rapor istemişti. Polonya'nın İsviçre ile oynadığı maçı da tribünden takip eden Siyah Beyazlılar, daha sonra Legia Varşova ile temasa geçme kararı aldı.
Kariyerine Polonya'nın Hutnik Krakow takımında başlayan Pazdan, daha sonra yine Polonya Ligi takımlarından Gornik Zabrze ve Jagiellonia Bialysto formalarını giydi. Geçen sezon başında Legia Varşova'ya transfer olan 28 yaşındaki oyuncu, 40 maça çıktığı varşova temsilcisi ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı.

Hızlı oyun yapısı ile dikkat çeken Pazdan, EURO 2016'da çeyrek finale yükselen Polonya'nın turnuvada oynadığı 4 maçta da görev yaptı.

Sayfa Yükleniyor...