Sağ kalan çıkmadı!

EURO 2016 öncesi kuralar çekildikten sonra hemen hemen herkesin ortak görüşü Türkiye, İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'nin yer aldığı D Grubu'nun en zorlu eşleşmeler olduğu yönündeydi. 'Ölüm Grubu' olarak adlandırılan D Grubu beklentileri karşılayamazken son 16 maçlarıyla birlikte turnuvaya ilk veda eden grup oldu.

NTV Spor 27.06.2016 - 21:52
Sağ kalan çıkmadı!

A Milii Takımımız'ın da  yer aldığı Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda yer alan hiçbir takım organizasyonda çeyrek final yüzü göremedi.

Bu sezon yeni formatıyla 24 takımın mücadelesine sahne olan grup aşamasında Çek Cumhuriyeti'nin son sırada tamamladığı D Grubu, Türkiye'nin en iyi üçüncüler arasına girememiş olması nedeniyle ikinci tura sadece iki takım gönderebildi.

Turnuvanın son şampiyonu İspanya ve güçlü Hırvatistan, grupta ilk iki sırayı alarak üst tura yükseldi. Ancak iki devin EURO 2016 macerası kısa sürdü. Son 16'da Portekiz'le eşleşen Hırvatistan, uzatmalarda Ricardo Quaresma'nın golüyle eve dönerken, favorilerden İspanya, Conte yönetimindeki İtalya'ya 2-0'lık skorla boyun eğdi ve şampiyonaya veda etti.

Sayfa Yükleniyor...