Teklif cazip geldi!

Manchester United, ikinci transferini açıklamaya hazırlanıyor. Kırmızı-Şeytanlar’ın Borussia Dortmund’lu Mkhitaryan’ı renklerine bağladığını kısa bir süre içinde duyurması bekleniyor.

NTV Spor 29.06.2016 - 11:36
Teklif cazip geldi!

Takımın başına Jose Mourinho'yu getirdikten sonra ilk transferini Villarreal'den savunma oyuncusu Erıc Bailly'yi kadrosuna katarak yapan Manchester United, Borussıa Dortmund'lu Mkhitaryan transferinde önemli yol kat etti. Alman kulübünün Yönetim Kurulu Başkanı Hans Joachım Watzke, United'ın Mkhitaryan için yaptığı teklifi artırdığını vurguladı.

Bild gazetesine konuşan Watzke, "Artık farklı bir durum var. Manchester United daha tatmin edici bir öneri getirdi. Bu tip durumlarda düşünmeniz gereken birçok şey vardır. Biz de artık bir karar almak zorundayız" ifadelerini kullandı.
Watzke, bununla birlikte Mkhitaryan'ın geleceğiyle ilgili konuyu hafta sonunda karara bağlayacaklarını dile getirdi.

Borussia Dortmund, 2013 yılında kadrosuna kattığı Ermeni futbolcu için Shakhtar Donetsk'e 25 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Geçtiğimiz yıl 51 resmi maçta 23 gol kaydeden Mkhitaryan için Manchester United'ın 36 milyon Euro önerdiği ifade ediliyor.

Mkhıtaryan ile yollarını ayırmaya hazırlanan Borussia Dortmund, bu yaz döneminde Mats Hummels'i Bayern Münih'e, İlkay Gündoğan'ı da Manchester City'ye göndermişti.

 

Sayfa Yükleniyor...