Başarının şifrelerini verdi!

Portekizli yıldız Nani, Polonya ile oynayacakları çeyrek final maçı öncesi kameraların karşısına geçti. Turnuvada favori bir takımın olmadığı görüşünü savunan Nani, EURO 2016'da daha ilerleyebileceklerini söyledi.

NTV Spor 29.06.2016 - 11:49
Başarının şifrelerini verdi!

EURO 2016'daki ilk çeyrek final maçında Polonya ile karşılaşacak Portekiz'in tecrübeli oyuncularından Nani, elde edilen başarının sırrının takımdaşlık olduğunu vurguladı. Tüm oyuncuların büyük bir özveriyle mücadele ettiğini ve aynı amacı taşıdığını vurgulayan Nani, "Milli takımda geçirdiğim süre içerisinde şu an en iyi oyuncu grubuna sahip olduğumuzu kesinlikle söyleyebilirim" diye konuştu.

Nani'ye göre; grup aşamasını 3 beraberlikle geçtikten sonra ikinci turda Hırvatistan'ı uzatmada geçen Portekiz'in turnuvada alacağı daha yol var. Şampiyonada hiçbir takımın favori olarak görülmemesi gerektiğinin altını çizen Nani, çeyrek finalde karşılaşacakları Polonya'nın kadrosunda tecrübeli oyuncuların bulunduğunu dile getirdi. Üçüncü Avrupa Şampiyonası deneyimini yaşayan Nani, EURO 2016'daki her maça onbirde başlarken, rakip filelere iki gol gönderdi.

Sayfa Yükleniyor...