Karar: Riekerink ile yola devam

Galatasaray'da teknik direktör konusu netleşti. Yönetim, Jan Olde Riekerink ile önümüzdeki sezon da yola devam etme kararını resmen açıklayacak.

NTV Spor 29.06.2016 - 14:18
Karar: Riekerink ile yola devam

Sarı kırmızılılarda geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli'den sonra göreve gelen Jan Olde Riekerink, önümüzdeki sezon takımın başında yer alacak.

Galatasaray yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki başarısının yanısıra, oyuncularla uyum yakaladığına inandığı Hollandalı çalıştırıcı ile yola devam edecek.

Daha önce Favre, Puel, Flores, Bielsa ve Sampaoli gibi ünlü teknik adamlarla temas kuran sarı kırmızılılar, kulübün içinde bulunduğu mali durumdan dolayı anlaşma sağlayamamıştı. Riekerink'in önümüzdeki yıl başarılı olacağına inanan yönetim, bir süredir Florya'da hem transfer konusunu hem de takımdan gönderilecek isimleri deneyimli teknik adam ile birlikte netleştirmeye çalışıyordu.

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden yapacağı açıklamayla önümüzdeki sezon takımı Jan Olde Riekerink'in çalıştıracağını kamuoyuna duyuracak.

Riekerink'in yardımcıları Ayhan Akman ve Orhan Atik olacak. Sarı kırmızılı kulüp ayrıca görevine son verdiği kondisyoner Stefano Marrone'nin yerine Bundesliga ekiplerinden Dortmund'un eski kondisyonerleri ile temas halinde. 1 Temmuz'da Florya'da topbaşı yapacak sarı kırmızılılar, yenilenmiş teknik ekibi ile 2016-2017 sezonunun açılışını gerçekleştirecek.

Sayfa Yükleniyor...