Florya ve Riva için yeni projeler

Galatasaray Kulübü, Florya ve Riva'daki arazileriyle ilgili olarak emlak konut idaresiyle bir anlaşma yaptı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada söz konusu araziler için yeni projeler geliştirileceği vurgulandı.

NTV Spor 29.06.2016 - 14:22
Florya ve Riva için yeni projeler

Galatasaray Spor Kulübü ile Emlak Konut İdaresi arasında sarı-kırmızılı kulübün Florya ve Riva'da sahip olduğu arsalar üzerinde birlikte proje geliştirmek amacıyla bir protokol imzalandı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Duran varlıklarımızda değer artışı sağlayarak uzun süredir yaşadığımız mali zorluklara çözüm bulma konusunda bu protokolün çok önemli bir adım olacağı muhakkaktır. Geçmiş başkanlar ve yönetimler tarafından kulübümüze kazandırılarak, yıllardır korunmuş gayrimenkullerimizin, olası en yüksek değer ve devlet güvencesinde kesintiye uğramadan projelendirilmesi hedeflenmiştir. Bu protokol ile Riva arazisi, yeni oluşan şehir düzenlemesine göre önceden hazırlanmış planları geliştirilerek değerlendirilebilecektir. Florya arazisi için bölgedeki olası değişimler de düşünülerek yeni bir planlama yapılması ekonomik olarak mutlak çok daha avantajlı olacaktır. Genel Kurul onayı alındıktan sonra; yeni Florya projesi de bu protokol dahilinde değerlendirilecektir" denildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Temmuz ayında yapılacak Divan Kurulu toplantısında Riva ve Florya tesisleriyle ilgili üyelere bilgi verecek.

Sayfa Yükleniyor...