"Onu ağlarken görmek bana acı verdi"

Cristiano Ronaldo, Messi'ye sahip çıktı! Portekizli yıldız, Messi'nin milli takımı bırakma kararını değiştireceğine inandığını belirtirken, "Onu ağlarken görmek bana acı verdi" dedi.

NTV Spor 30.06.2016 - 13:36
"Onu ağlarken görmek bana acı verdi"

Futbol dünyasının halihazırdaki iki büyük yıldızından biri olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo'dan Lionel Messi'ye destek geldi.

Copa America'yı finalde penaltılarla Şili'ye kaybettikten sonra gözyaşlarına hakim olamayan ve maçın ardından milli takım kariyeni noktaladığını açıklayan Arjantinli yıldıza sahip çıkan Ronaldo, Messi'nin kararını değiştireceği görüşünü savundu.

"Bir penaltı kaçırmak sizi kötü bir oyuncu yapmaz. Ama Messi'yi gözyaşı dökerken görmek bana acı verdi" açıklamasını yapan Ronaldo, Arjantin Milli Takımı'nın Messi'ye ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Messi'nin kaybetme alışkanlığı olmayan bir futbolcu olarak yaşadığı hisleri anlayabildiğini vurgulayan Ronaldo, Arjantinli yıldıza destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Arjantin'de Messi'nin milli takıma dönmesi için büyük bir kampanya başlatılmış durumda. Efsane oyunculardan Diego Maradona'nın yanı sıra Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, Messi'nin milli takım kariyerini sürdürmesi gerektiğini dile getirdi. Arjantin halkı da Messi'yi kararından vazgeçirmek için yaklaşık 100 bin kişinin katılmasının beklendiği büyük bir gösteri düzenlemeye hazırlanıyor.

Sayfa Yükleniyor...