Zlatan Manchester United'da!

Zlatan İbrahimovic, uzun süren söylentilere nokta koydu ve gelecek sezon Manchester United'da oynacağını açıkladı.

NTV Spor 30.06.2016 - 18:17
Zlatan Manchester United'da!

Paris Saint germain'le sözleşmesi bittikten sonra Fransız ekibiyle yolları ayıran Zlatan Ibrahimovic, uzun süren söylentileree nokta koydu ve Manchester United'la anlaştığını duyurdu.

Boşnak asıllı İsveçli golcü sosyal medla hesabından transferi duyururken, ""Dünyanın bilme zamanı geldi. Sıradaki durağım Manchester United" ifadelerini kullandı. Zlatan'ın mesajında hashtag olarak da "geliyorum" demesi dikkat çekti.

İngiliz basını, bonservisi elinde olan futbolcunun Manchester ekibiyle bir yıllık sözleşme imzalayacağını ve haftalık 220 bin sterlin alacağını yazdı.

Ibrahimovic ve Mourinho, 2008-2009 sezonunda İtalyan ekiplerinden Inter'de beraber çalışmış, Portekizli teknik adam kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Ibra, her zaman kalbimde olacak. Çok özel ve dünyanın en iyi golcülerinden biri." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Manchester United, İspanyol ekibi Villarreal'den kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Eric Bailly'nin ardından yeni sezon öncesinde ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu.

Time to let the world know. My next destination is @manchesterunited #iamcoming

IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Sayfa Yükleniyor...