Fenerbahçe'de ilk aday Hakim Ziyech!

Fenerbahçe, Nani'nin Valencia ile imza aşamasına gelmesi, Diego'nun da kadroda düşünülmemesi üzerine hücum hattına takviye arayışını hızlandırdı. İlk aday Twente'den Hakim Ziyech.

NTV Spor 01.07.2016 - 14:39
Fenerbahçe'de ilk aday Hakim Ziyech!

Yeni sezon kadro planlaması dahilinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hücuma takviye düşünülüyor.

Kadroda düşünülmeyen Diego'nun ardından Nani'nin Valencia ile imza aşamasına gelmesiyle bu bölgeye transfer yapılma ihtiyacı doğdu. Avrupa'da Volkan Şen'in yıl sonuna kadar, Alper Potuk'un 3 maçla cezalandırılması, Lazar Markoviç'in ise takımdan ayrılması buradaki rotasyonu daraltıyor.

Bursaspor'daki kiralık sözleşmesini tamamlayarak kiradan dönen Miroslav Stoch ile Sivasspor'dan transfer edilen Aatıf Chahechouhe dışında bu bölgede Avrupa için alternatifi bulunmayan Sarı lacivertliler hem kanatlarda hem de santrfor arkasında görev yapabilecek oyuncular üzerinde duruyor.

Fenerbahçe'nin listesindeki ilk isim Hakim Ziyech. Twente ile sözleşmesi devam eden futbolcu için temasa geçen Sarı lacivertliler yine de başka adaylar üzerinde de çalışmalar yapıyor. Son iki sezonu Twente ile geçiren 23 yaşındaki oyuncu son sezonda 34 maçta 17 gol atarken, önceki yılda 38 maçta 15 gol atmıştı. Fenerbahçe Ziyech'i transfer etmesi halinde kadrosuna Aatıf Chahechouhe'dan sonra ikinci Faslı oyuncuyu dahil etmiş olacak.

Sayfa Yükleniyor...