Valdes'ten sürpriz transfer!

İngiltere Premier Ligi'nin yeni ekiplerinden Middlesbrough, Barcelona ve Manchester United'ın eski kalecisi Victor Valdes'i renklerine bağladı.

NTV Spor 07.07.2016 - 20:25
Valdes'ten sürpriz transfer!

İngiltere Premier Ligi'nin yeni ekiplerinden Middlesbrough, Barcelona ve Manchester United'ın eski kalecisi Victor Valdes'i renklerine bağladı. Kulüp resmi internet sitesinden transferi duyurdu ve Valdes'in resmen Boro'ya katıldığını açıkladı.

Barcelona ile 6 La Liga 3 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandıktan sonra Katalan deviyle yolları ayıran ve Ocak 2015'te Manchester United ile sözleşme imzalayan Valdes, İngiliz devinde aradığını bulamadı. Takımın eski menajeri Louis van Gaal'le yıldızı barışmayan ve sadece 2 maçta kaleyi koruyabildikten sonra geçen sezon Belçika'nın Standard Liege takımına kiralanan İspanyol kaleci, Middlesbrough ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İspanya Milli Takımı'nın 2010'da Dünya Kupası'nı ve 2012'de de Avrupa Şampiyonası'nı kazanan kadrosunda yer alan Valdes, Ajax'tan Viktor Fischer, Sportign Gijon'dan Bernardo Espinosa, Hearts'tan Jordan McGhee ve Atalanta'dan Marten de Roon'dan sonra, Middlesbrough'un yeni sezon öncesi 5. transferi oldu.

Sayfa Yükleniyor...