"Fenerbahçe'nin teması doğru"

Olympic Lyon Başkanı Jean Michel Aulas Fenerbahçe'nin ilgilendiği Mathieu Valbuena transferi hakkında konuştu. Aulas, Fenerbahçe'nin oyuncuyla kontağa geçtiğini doğrularken, henüz bir sonucun çıkmadığını vurguladı.

NTV Spor 10.07.2016 - 23:36
"Fenerbahçe'nin teması doğru"

Fenerbahçe'nin transfer listesinde Mathieu Valbuena transferi Fransa'da da gündemden düşmüyor. Olympic Lyon'un Zenit ile yaptığı hazırlık maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Jean Michel Aulas konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Valbuena'nın hazırlık maçlarında gösterdiği performansı överek sözlerine başlayan Aulas, "Valbuena'nın Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu basında yazılır hale geldi. Evet bu temas doğru. Ancak transferin durumundan emin değilim. Valbuena şu an çok formda ve hazırlıklarına takımla devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Haftaya oynanacak hazırlık maçında bu konuyla ilgili gelişmeler olabileceğini vurgulayan Lyon Başkanı, başka takımların tekliflerine de açık olduklarını söyledi.

31 yaşındaki Fransız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2018 yılının haziran ayı sonunda bitecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe 16 Temmuz akşamı Olympic Lyon ile Ülker Stadyumu'nda bir hazırlık maçı yapacak.

Sayfa Yükleniyor...