Arsenal - Everton maçı ne zaman, saat kaçta? Premier Lig Lig maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

İngiltere’de Premier Lig’in son haftasında Arsenal ve Everton karşı karşıya geliyor. Manchester City ile şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, Everton karşılaşmasında kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Manchester City son olarak Tottenham'ı 2-0 mağlup ederek puan sıralamasında Arsenal’ın önüne geçti. Puan eşitliği durumunda genel averaja bakılacak. Averaj üstünlüğü Arsenal’de bulunurken Arteta’nın öğrencileri, Everton maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Peki Arsenal - Everton maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 17.05.2024 - 16:35
Arsenal - Everton maçı ne zaman, saat kaçta? Premier Lig Lig maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

’de heyecan mücadeleleriyle devam ediyor. Manchester City, West Ham United’ı mağlup etmesi durumunda doğrudan şampiyon olacak. Arsenal ligde geride kalan 37 maçta 27 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 89 kez sarsan Arteta’nın öğrencileri kalesinde ise sadece 28 gol gördü. Arsenal’in rakibi Everton ise son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çekti. İngiliz ekibi oynadığı son 5 karşılaşmadan 4 galibiyet çıkardı. Peki Arsenal - Everton maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

?

Premier Lig’in 38. haftasında oynanacak Arsenal - Everton mücadelesi 19 Mayıs Pazar günü saat 18.00’da oynanacak. Mücadele beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ARSENAL NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Arsenal’ın Everton karşısında sahadan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Manchester City 88 puanda bulunurken Arsenal ise topladığı 86 puanla zirve takibini sürdürüyor.

Manchester City hafta sonu evinde West Ham United'ı yendiği takdirde Arsenal maçına bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

Manchester City’nin kaybetmesi ve Arsenal’in kazanması durumunda ise şampiyon Arsenal olacak.

Manchester City’nin berabere kalması ve Arsenal’in galip gelmesi durumunda ise şampiyonu genel averaj belirleyecek.

Arsenal, son haftaya +61, Manchester City ise +60 averajla giriyor.

Sayfa Yükleniyor...