Payet ayrılıyor mu?

Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performans sonrası yıldız oyuncusu Dimitri Payet’i kaybetme korkusu yaşıyor. Kulübün sahiplerinden David Gold, 29 yaşındaki oyuncuyu 60 milyon Euro’dan düşük bir fiyata gözden çıkarmayı düşünmediklerini söyledi.

NTV Spor 12.07.2016 - 12:10
Payet ayrılıyor mu?

Avrupa Şampiyonası'nın yıldızlarından biri de Dimitri Payet'ti. Yarı final ve finalde etkili olamasa da özellikle grup sürecinde Fransa'yı sırtlayan Payet, bir anda büyük kulüplerin de transfer listesine girdi. Ancak West Ham United Yönetimi'nin Avrupa Şampiyonası'ndan hemen önce sözleşmesini yenilediği Payet'i bırakmaya niyeti yok.

Takımın sahiplerinden David Gold da bu duruma dikkat çekti. Payet'in Avrupa Şampiyonası'ndaki performansından sonra herkesin gündemine geldiğini vurgulayan Gold; "Süper kulüpler Payet gibi bir yıldızın peşinden koşacaktır. 60 milyon Euro'dan daha düşük bir teklifi değerlendirmeye almamız söz konusu değil. Açıkçası Payet'e teklif gelmesini hoş karşılamıyoruz. Tüm takımı onun üzerine kuruyoruz. Yeni sezonda maçlarımızı Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Payet ve ailesi Londra'da yaşamaya alıştı. Menajeri ile arası çok iyi. Umarım tüm bunlar, takımda kalması için yeterli olur" dedi.

West Ham Yönetimi'nin Avrupa Şampiyonası'nda 3 gol atan oyuncuyu kaptırmamak için maaşına zam yapmaya hazırlandığı da belirtiliyor.


 

Sayfa Yükleniyor...