Kolarov el yaktı!

Beşiktaş'ta Aleksandar Kolarov transferi zora girdi. Manchester City'nin, Sırp futbolcunun bonservis bedeline 8 milyon euro istemesi üzerine, Siyah Beyazlılar bekleme kararı aldı.

NTV Spor 12.07.2016 - 16:36
Kolarov el yaktı!
Sezon öncesi kadrosuna sol bek katmak isteyen Beşiktaş, son 1 aydır Manchester City'den Aleksandar Kolarov için temaslarını sürdürüyor.

İlk olarak ingiliz ekibi ile temasa geçen Siyah Beyazlılar, takımın yeni menajeri Pep Guardiola'nın vereceği karara göre harekete geçmeye hazırlanıyordu. Bir süre önce göreve başlayan İspanyol çalıştırıcının Kolarov'un satışına onay vermesinin ardından iki kulüp arasındaki görüşmeler hızlandı. Ancak City'den gelen haberler yönetimin planlarını bozdu. MANCHESTER CİTY'NİN 30 yaşındaki Sırp oyuncu için 8 milyon Euro talep etti. Bu gelişme üzerine Siyah Beyazlılar bekleme kararı alırken, bir yandan da İngiliz ekibi ile pazarlıklara başladı.

Kolarov'u kiralama alternatifini de düşünen Siyah Beyazlılar, deneyimli savunmacının yıllık ücretinin 3 milyon Euro seviyelerinde olması nedeniyle geri adım attı. Bu rakamın takım içi dengeleri bozacağını düşünen futbol komitesi kiralama teklifini de askıya aldı.
Manchster City'den bonservis bedelini düşürmesini isteyecek olan Beşiktaş yönetimi, 8 milyon Euro'dan indirim yapılmaması halinde transferden vazgeçecek.

Sayfa Yükleniyor...