Mourinho'dan kıyım!

Manchester United’ın yeni menajeri Jose Mourinho, kadroda köklü değişiklikler yapmaya kararlı görünüyor. Elindeki kadronun çok dengesiz olduğunu düşünen Mourinho’nun, Mata, Schweinsteiger, Blind ve Rojo ile yolları ayırması bekleniyor.

NTV Spor 12.07.2016 - 17:01
Mourinho'dan kıyım!

Manchester United'ın yeni menajeri Jose Mourinho, aklındaki kadroya kurmak için gereken adımları bir bir atıyor. Bu bağlamda, Mourinho'nun takımdan göndereceği oyuncular da merakla bekleniyor.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan Mourinho, bazı oyuncularla yolları ayırmanın kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Kadrosunun çok dengesiz olduğunu düşünen Mourinho'nun ilk kurbanı ise muhtemelen, tıpkı Chelsea'de olduğu gibi Juan Mata olacak. Portekizli menajerin, Schweinsteiger, Blind ve Rojo'dan da kendilerine kulüp bulmalarını istediği belirtiliyor. Mata ile Everton yakından ilgileniyor. Diğer oyuncuların geleceği ise şimdilik belirsiz.

United transfer döneminde Zlatan Ibrahimoviç, Henrik Mkhitaryan ve Eric Bailly'i kadrosuna katmıştı. Mourinho, gelecek sezon için 3 ana transferi yaptıklarını, hedef olarak belirledikleri 4. oyuncuyu da kadrolarına katmaları halinde, rahat bir nefes alacağını söylemişti. Mourinho'nun bahsettiği 4. oyuncunun Paul Pogba olduğu artık biliniyor.

Sayfa Yükleniyor...