Mourinho heyecanı sardı!

Yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde iddialı bir kadroyla hazırlanan Manchester United’da kaptan Wayne Rooney açıklamalarda bulundu. Rooney, Portekizli menajerle çalışmayı heyecanla beklendiğini ifade etti.

NTV Spor 13.07.2016 - 20:52
Mourinho heyecanı sardı!

Yeni sezona Jose Mourinho önderliğinde hazırlanan Manchester United'da takımın en önemli kozlarından birinin yine Wayne Rooney olması bekleniyor. Zlatan Ibrahımovic ve Henrikh Mkhitaryan ile birlikte Kırmızı Şeytanlar'ın hücum hattında görev alacak İngiliz yıldız, Mourinho ile çalışacak olmanın kendisine ekstra bir motivasyon sağlayacağı görüşünde.

Manchester United'ın kulüp dergisine açıklamalarda bulunan Rooney, dünyanın en iyi teknik adamlarından biri olarak nitelendirdiği Mourinho ile bir araya gelecek olmaktan ötürü fazlasıyla heyecanlı olduğunu dile getirdi. Yeni menajerini öven Rooney, "Ona hep saygı duydum. Kariyerim boyunca Mourinho'nun çalıştırdığı takımlara karşı maçlar oynadım. Bu maçların hiçbirinin kolay geçtiğini söyleyemem. O; her zaman yenilmesi güç, taktiksel açıdan disiplinli ve başarılı ekipler ortaya çıkarmıştır. Deneyimiyle bize çok şey katacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Manchester United Menajeri Jose Mourinho da göreve getirildikten sonra düzenlediği ilk basın toplantısında Rooney'in takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu İngiliz yıldızı milli takımdaki gibi orta sahada değil, rakip kaleye yakın bir pozisyonda görevlendireceğini belirtmişti.

Sayfa Yükleniyor...