"Kalsaydım şampiyon olurduk"

Fenerbahçeli Salih Uçan basın mensuplarına iddialı açıklamalar yaptı. Salih, Roma'da kendini geliştirdiğini söylerken, "İsmail Kartal döneminde takımda kalsaydım, şampiyon olurduk" diye konuştu.

NTV Spor 15.07.2016 - 09:12
"Kalsaydım şampiyon olurduk"

İki senelik Roma macerasını geride bırakarak Fenerbahçe'ye dönen Salih Uçan önemli açıklamalarda bulundu. Roma'da fazla forma şansı bulamamasına karşın kendisini geliştirdiğini ifade eden genç oyuncu,  "Roma'da oynasaydım zaten dönmezdim" diye konuştu.

İtalya'daki antrenman sisteminden övgüyle bahseden Salih "Oradaki antrenmanlar beni geliştirdi. Daha sert ve daha yüksek tempoda çalışıyorduk." derken, Türkiye'ye daha güçlü döndüğünün sinyallerini de verdi.

Milli futbolcu Roma'da fazla süre alamadığı eleştirilerine ise "İnsanlar 'Salih oynayamadı' diye düşünüyor. Benim oynadığım pozisyonda Pjanic 40 milyona gitti, Nainggolan ise Belçika'nın orta sahası. Ben orada süre aldığım her maçta her zaman iyi oynadım" şeklinde yanıt verdi.

Salih Uçan son olarak Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal'ı hatırlatarak "O dönemde takımda kalsaydım şampiyon olurduk" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...