Van der Wiel iddialı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel takımdaki hedeflerini anlattı. Hollandalı oyuncu, Türkiye'ye şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirtti.

NTV Spor 15.07.2016 - 09:20
Van der Wiel iddialı!

Fenerbahçe'nin, Paris Saint-Germain'den transfer ettiği Gregory van der Wiel basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında hedeflerini anlattı. Sarı lacivertli formayla şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen van der Wiel, kadrolarının bunun için yeterli olduğunu belirtti.

Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmeleri için çok çalışmaları gerektiğini ifade eden Hollandalı oyuncu, takımdaki ortamdan da övgüyle bahsetti. Takım arkadaşlarıyla iyi anlaştığını söyleyen deneyimli oyuncu, "Şimdi hep beraber yeni bir sistemi inşa etmek için çalışacağız." diye konuştu. "Kariyerim ortada. Baskı hissetmiyorum." sözleriyle iddiasını ortaya koyan van der Wiel, kısa zamanda kalitesini taraftara göstereceğine inandığını söyledi.

Van der Wiel, yeni transferlerle birlikte çok güçlü bir savunma hattına kavuştuklarını da sözlerine ekledi.

İstanbul'dan etkilendiğini de vurgulayan van der Wiel "Buradaki ilk günlerim gayet güzel. Burası harika bir şehir ve keşfetmek için sabırsızlanıyorum. İstanbul'a daha önce gelmemiştim, gerçekten çok büyük bir şehirmiş" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...