"Herkes durumdan endişeli"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacakları Monaco maçını ve son dönemde Türkiye'de yaşanan gelişmeleri yorumladı.

NTV Spor 17.07.2016 - 14:15
"Herkes durumdan endişeli"

Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakipleri Monaco ilgili Fenerbahçe Televizyonu'na değerlendirmelerde bulundu.

Fransız ekibi Monaco'nun iyi ve güçlü bir ekip olduğunu belirten Vitor Pereira, iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu söyledi ve Monaco maçına hazır olacaklarını ifade etti.

Gündemdeki olaylardan dolayı iptal edilen Lyon maçıyla ilgili de konuşan Pereira, yaşananlardan dolayı herkesin endişeli olduğunu ve hızlı bir şekilde çözülmesini umduğunu söyledi.

"AZ ZAMANA RAĞMEN HAZIR OLACAĞIZ"
Sözlerine Monaco değerlendirmesiyle başlayan Portekizli çalıştırıcı, "Kurada her takım çıkabilir karşınıza. Bu kurada bize de Monaco çıktı. İyi bir takım. Güçlü bir takımla karşılaşacağız. İyi çalışan ve ellerinde çok fazla sayıda seçenek olan bir takımla karşılaşacağız. Biz de iyi bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Az zamanımız olmasına rağmen inanıyorum ki o maç günü geldiğinde hazır olacağız" dedi.

"ALIŞILMIŞIN DIŞINDA"
Alışılmışın dışında bir sezon başı dönemi geçirdiklerini ifade eden Pereira, Monaco maçına hazır olacaklarını belirtirken şunları söyledi;

"Şu anda tabii ki cezalı oyuncularımız var ve birçok oyuncumuz geç katıldı sezon başı hazırlık döneminde aramıza. O yüzden alışılmışın dışında bir sezon başı dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Elimizde çok fazla çözüm yok. Özellikle bu ilk maçlar öncesinde. Ama bütün kadromuz tamamlandığında cezalı oyuncularla da beraber tabii ki çok daha güçlü bir takım olacağız. Şu anda elimizdeki oyuncularla en iyi şekilde hazırlanmak mecburiyetindeyiz. Bunu çok fazla konuşmanın bir manası yok. Elimizdeki oyuncular kaliteli oyuncular ve biz o maça hazır olacağız."

İPTAL EDİLEN LYON MAÇI
Yaşanan olaylardan dolayı iptal edilen Olympique Lyon maçıyla ilgili de konuşan Pereira, "Önemli bir maç olacaktı ve bir 90 dakika daha oynayacaktık. Monaco maçı öncesi bazı noktaları bir kez daha görebilecektik. Lyon maçı, oyuncularımızın vücutlarının yeni sezona iyice alışması, hazırlanması açısından da önem taşıyordu ama mümkün olmadı yaşanan olaylardan dolayı. Şimdi önümüzde Çek Cumhuriyeti seyahati var bizi bekleyen. Çek Cumhuriyeti'ne gidip geldikten sonra İstanbul'da bir maç daha yapmayı planlıyoruz. Tesislerimizde bu maçı ayarlamaya çalışacağız. En azından bir maç daha yapabilelim ve bir maç daha yakın olalım hazırlanmaya" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIM OLAYDAN ETKİLENMİŞ"
Son olarak yaşanan olaylarla ilgili değerlendirme yapan Teknik Direktör Vitor Pereira, "Şu anda bu sabah gördüğüm, oyuncularım bu olaydan etkilenmişler. Sadece bizim takımımız değil, bizler değil tüm Türkiye bu olaydan etkilendi. Diğer takımlardaki oyuncuların da bu olaylardan etkilendiğini düşünüyorum. Genel olarak halkın etkilendiğini görüyorum. Tabii ki herkes durumdan dolayı endişeli. Ama umarım hızlı bir şekilde bu durum artık geride kalır ve hızlı bir şekilde çözülür. Çözülsün ki biz de sadece futbol düşünmeye devam edelim” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...