Aslan farklı kükredi!

Uhrencup 2016 Turnuvası'ndaki ilk maçında FC Zürih ile karşılaşan Galatasaray, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

NTV Spor 17.07.2016 - 18:57
Aslan farklı kükredi!

İsviçre'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 2016 Uhren Kupası maçında Biel kentinde bulunan Tissot Arena'da İsviçre Challenge Lig ekiplerinden Zürih ile karşı karşıya geldi.

Sarı-Kırmızılı takım 35. dakikada Bruma, 83. dakikada Endoğan Adili ve 86. dakikada Berk İsmail Ünsal'ın golleriyle mücadeleden farklı galip ayrıldı.

Taraftarların yoğun destek gösterdiği karşılaşma öncesi iki takım, Türkiye'de darbe girişiminde şehit olanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşu sonrası taraftarlar, 'Şehirler ölmez, vatan bölünmez' sloganı attılar.


 
BRUMA FORMDA
Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da Portekizli oyuncu Bruma, sarı-kırmızılıların oynadığı iki hazırlık maçındaki performansı ile göz doldurdu.

Sarı-kırmızılıların İsviçre'deki ilk hazırlık maçında Thun karşısında oynadığı oyun ve attığı gol ile teknik ekip ve taraftarların beğenisini kazanan Portekizli oyuncu, 2016 Uhren Kupası maçında İsviçre Challenge Lig ekiplerinden Zürih karşısında da gol attı. Bruma, kanatlardaki etkili performansını attığı golle de süsledi. 35.  dakikada sol çaprazdan ceza alanına yaklaşan Bruma sağ ayağı ile müthiş bir şut çıkardı ve fasolu vuruş ile topu ağlarla buluşturan Portekizli yıldız, ikinci yarının başında yerini Sinan Gümüş'e bıraktı.


 
SERDAR AZİZ İLK KEZ...
Serdar Aziz, 2016 Uhren Kupası'nda Zürih ile oynadığı maçta ilk 11'de başlayarak sarı-kırmızılı forma ile ilk maçına çıktı.

Bursaspor'dan transfer edilen Serdar Aziz, Galatasaray forması ile ilk maçına çıktı. İsviçre'de Galatasaray'ın oynadığı ilk hazırlık maçında Thun karşısında tedbir amacıyla oynatılmayan başarılı oyuncu, Teknik Direktör Riekerink tarafından 2016 Uhren Kupası mücadelesinde Zürih maçının ilk 11'ine alındı. Serdar Aziz, sarı-kırmızılı forma ile ilk defa sahaya çıktı. Oldukca iyi performans gösteren savunma oyuncusu yeni sezon için ümit verdi.


 
Turnuvadaki ilk maçta Young Boys ile Mönchengladbach 3-3 berabere kalırken ikinci maçta Zürich, Gladbach'ı 2-1 mağlup etmişti.

Galatasaray 19 Temmuz Salı günü İsviçre Süper Lig takımlarından Young Boys ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY: 3 - ZÜRİH: 0
Stat:
Tissot Arena
Hakemler: Fedayi San, Stephane de Almeida, Markus Raber (İsviçre)
Galatasaray: Cenk Gönen (Dk. 46 Eray İşcan), Linnes (Dk. 46 Sabri Sarıoğlu), Chedjou, Serdar Aziz (Dk. 46 Salih Dursun), Carole (Dk. 46 Olcan Adın), Hamit Altıntop (Dk. 65 Tarık Çamdal), Donk (Dk. 46 Birhan Vatansever), Bruma (Dk. 46 Sinan Gümüş), Sneijder (Dk. 46 Emrah Başsan), Yasin Öztekin (Dk. 75 Endoğan Adili), Umut Bulut (Dk. 79 Berk İsmail Ünsal)
Zürih: Vannis, Stettler, Sadrijaj, Alesevic, Kempter, Kukeli (Dk. 46 Rüegg), Marchesano, Simonyan (Dk. 78 Janjicic), Kone, Schönbachler (Dk. 71 Buff), Cavusevic
Goller: Dk. 35 Bruma, Dk. 83 Endoğan Adili, Dk. 86 Berk İsmail Ünsal (Galatasaray)

Sayfa Yükleniyor...