Mourinho'nun gözdesi!

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Wigan ile oynanan ilk hazırlık maçında çok başarılı bir performans ortaya koyan yeni transfer Eric Bailly’ye zaman tanınmasını istedi. Mourinho, Fildişi Sahilli savunma oyuncusunun Real Madrid'in yıldızı Raphael Varane'dan daha iyi bir oyuncu olacağı görüşünde.

NTV Spor 18.07.2016 - 11:54
Mourinho'nun gözdesi!

Jose Mourinho'nun Manchester United'ın başına geçtikten sonra ilk hamlesi Villarreal forması giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Eric Bailly'yi kadrosuna katmak olmuştu. Portekizli menajer, Bailly'nin kısa süre içinde dünyanın önde gelen savunma oyuncularından biri olacağı görüşünde.

Mourinho bunun için genç oyuncuya süre tanınmasını istedi. Premier Lig'e uyum sağlamanın kolay olmadığının altını çizen Mourinho; "Eric çok genç bir oyuncu. Kendisini bir anda bambaşka bir ortamda buldu. Manchester United gibi büyük bir takımın formasını ilk kez giyiyor. İngilizce konuşamıyor. Takımda sadece Fransızca ve İspanyolca bilenlerle iletişim kurabiliyor. Ona bu uyum sürecini kısa sürede atlatması için herkesten fazla süre vermeyi planlıyorum" dedi.

Mourinho, Bailly'nin kısa süre içinde Real Madrid'de çalıştırdığı Raphael Varane'dan daha iyi bir oyuncu olabileceğini de söyledi.

Eric Bailly'nin savunmasında oynadığı Villarreal, geçen sezon La Liga'da oynadığı 38 maçta sadece 35 gol yemişti.

 

Sayfa Yükleniyor...