Adana Demirspor'da çifte transfer!

Transfer çalışmaları sürüyor...

NTV Spor 18.07.2016 - 17:53
Adana Demirspor'da çifte transfer!

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Beşiktaş'tan defans oyuncusu Ümit Karaal ile Mersin İdman Yurdu'ndan orta saha oyuncusu Mehmet Taş'ı kadrosuna kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 20 yaşındaki Ümit Karaal ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı, genç futbolcunun takımın Kızılcahamam'daki kampına katıldığı ve imzaların kısa süre içerisinde atılacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ümit Karaal, Adana Demirspor'a transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bugüne kadar 32 defa genç milli takım kategorilerinde forma giydim. Öncelikli hedefim tabii ki takımın başarılı olarak bir üst lige çıkması. Bu amaçla bütün takım olarak çaba göstereceğiz. İnşallah A Milli Takımımızın formasını giymek de nasip olur." ifadelerini kullandı.

Takımın hedeflerini bildiğini anlatan Ümit Karaal, şunları kaydetti:

"Buraya gelmeden önce de Adana Demirspor'u yakından takip ediyordum. Böylesine büyük bir camiaya imza atmak beni çok heyecanlandırıyor. Camianın yıllardır özlem duyduğu ve geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğun bu yıl geleceğine inanıyorum. Taraftarlarımız ülke çapında bir üne sahip. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı bir sezon olur. Arkadaşlarımla bir an önce tanışarak takımın parçası olabilmek için uyum sürecini en yakın zamanda atlatacağım. Erkan Sözeri hocamız çok önemli bir isim. Onunla çalışacak olmak da beni mutlu ediyor. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Adana Demirspor, geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Mehmet Taş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 yaşındaki Mehmet, Aytaç Durak Spor Tesisleri'nde düzenlenen törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Mehmet, mavi-lacivertli ekibe geldiği için son derece mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Adana Demirspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu herkes çok iyi bilir. Bu kulübün çatısı altında olmaktan son derece memnunum. Transferim için kulüp başkanımız Sedat Sözlü ve tüm yönetici büyüklerime teşekkür ediyorum. İnşallah yüzlerini kara çıkarmam. Ayrıca, Erkan Sözeri hocamla çalışacak olmak da bana ayrı bir motivasyon kaynağıdır. Başkanıyla, yönetimiyle ve taraftarıyla ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Takım arkadaşlarımla ele ele verip yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. O kadar heyecanlıyım ki şu an da duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Bundan sonra bizler sahada konuşacağız."

Sayfa Yükleniyor...