Beşiktaş'ın gözü Barcelona'da!

Beşiktaş; stoper ve sol bek transferi konusunda Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor. Siyah beyazlılar stoper Jeremy Mathieu ve sol bek Adriano transferlerinde önemli aşama kaydetti.

NTV Spor 18.07.2016 - 19:05
Beşiktaş'ın gözü Barcelona'da!

Beşiktaş; stoper ve sol bek transferini Barcelona'dan yapmaya hazırlanıyor. Bir süre önce 32 yaşındaki defans oyuncusu Jeremy Mathieu'yu İspanyol ekibinden resmen isteyen siyah beyazlılar, sol bek Adriano için de girişimlere başladı. 

İki oyuncuyu da bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen yönetim, ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Mathieu ve Adriano için bonservis bedeli pazarlığı sürerken, iki kulüp anlaşma aşamasına geldi. Önümüzdeki günlerde yapılacak son görüşmenin ardından Beşiktaş'ın İspanyol ekibiyle el sıkışması bekleniyor.

Beşiktaş bir yandan da oyuncuların menajerleriyle iletişimini sürdürüyor. Hem  Matheiu'nun ve hem de Adriano'nun Beşiktaş'a olumsuz bir dönüş yapmadıkları öğrenildi. Kulüplerin anlaşması halinde iki futbolcu ile de masaya oturacak olan yönetim, transferleri kısa süre tamamlamayı planlıyor.

Sayfa Yükleniyor...