Pogba, Ada yolunda!

Manchester United, Paul Pogba'yı kadrosuna katmak için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. İngiliz ekibi, Fransız yıldız için 200 milyon Euro’dan fazla parayı gözden çıkarmış durumda.

NTV Spor 19.07.2016 - 16:14
Pogba, Ada yolunda!

Yeni sezon öncesi kadrosuna Zlatan Ibrahimovic, Henrik Mkhitaryan ve Eric Bailly'yi katan Manchester United'da sıradaki hedef Paul Pogba. Menajer Jose Mourinho, Fransız oyuncunun her ne pahasına olursa olsun kadroya katılmasını istiyor. United Yönetimi de Mourinho'nun bu isteğini gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak gibi görünüyor.

200 MİLYON EURO'LUK YATIRIM
United Yönetimi, Pogba'yı 5 yıllığına kadrosa katmak için 200 milyon Euro'dan büyük bir yatırım yapmayı göze almış durumda. Buna göre yıldız oyuncu için kulübü Juventus'a 120 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Pogba böylece futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını Gareth Bale'den devralacak.

23 yaşındaki futbolcuya 5 yıl için toplam 60 milyon Euro maaş vaadeden United Yönetimi, 25 milyon Euro'luk imza parasını da gözden çıkarmış durumda. Bu da Pogba'nın 5 yıl sonunda primlerle birlikte yaklaşık 100 milyon Euro kazanacağı anlamına geliyor.

İngiliz ve İtalyan basınları bu şartlar altında Pogba'nın United ile sözleşme imzalamasının artık neredeyse kesinleştiğini yazıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...