Conte'den Costa açıklaması!

Antonio Conte'den Diego Costa açıklaması...

NTV Spor 20.07.2016 - 11:13
Conte'den Costa açıklaması!

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin yeni menajeri Antonio Conte, golcüsü Diego Costa'nın geleceğiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu. İtalyan teknik adam, Costa'yı satmayı düşünmediklerini söyledi. 

Chelsea'ye yaklaşık 38 milyon Euro karşılığında 2 yıl önce transfer olan Diego Costa, başarılı geçen ilk sezonunda şampiyonluk yaşadıktan sonra geçen sezon beklentilerin altında kalmıştı. İspanyol basını bir süredir, Costa'nın Chelsea'de mutsuz olduğunu ve eski kulübü Atletico Madrid'e döneceğini iddia ediyordu. Ancak Chelsea'nin yeni menajeri Antonio Conte, transfer söylentilerini kesin bir dille yalanladı.

27 yaşındaki oyuncuyu "Takımın temel parçalarından biri" olarak nitelendiren Conte; "Diego harika bir oyuncu. Bu takımın temel isimlerinden biri. Ne onun bizimle ne de bizim onunla bir sorunumuz var. Hazırlık kampında çok sıkı çalışıyor. Kendisi dünyanın en iyi forvetlerinden biri ve yeni sezonda takımımız adına birçok gol atacağından hiç şüphe duymuyorum" dedi.

Antonio Conte bu sözlerle, Diego Costa'nın takımdan ayrılacağı söylentilerine de son noktayı koymuş oldu. Costa, 77 kez giydiği Chelsea formasıyla 36 kez fileleri havalandırdı.

Sayfa Yükleniyor...