Ranieri açıkladı: Mahrez...

Kalıyor mu, gidiyor mu?

NTV Spor 20.07.2016 - 13:14
Ranieri açıkladı: Mahrez...

Son Premier Lig şampiyonu Leicester City'de, yanıtı en çok merak edilen soru, Riyad Mahrez'in takımda kalıp kalmayacağı. Menajer Ranieri; Barcelona ve Arsenal gibi kulüplerin ilgilendiği Mahrez'in takımda kalmak istediğini söyledi. 

Premier Lig'de futbol tarihinin en büyük sürprizlerinden birini yaparak şampiyonluğa ulaşan Leicester City, kadrosunu koruyabilecek mi? Golcüsü Jamie Vardy'yi takımda tutan mavi-beyazlılar, şampiyonlukta büyük pay sahibi N'golo Kante'yi ise Chelsea'ye kaptırmıştı.

Şimdi gözler, geçen sezon Premier Lig'de yılın oyuncusu seçilen Riyad Mahrez'e çevrildi.

Leicester City Menajeri Claudio Ranieri, Mahrez'in takımda kalacağından emin görünüyor. İtalyan teknik adam "Sadece kante gitmek istedi. Onu anlayabiliyorum. Fransa'dan küçük bir takımdan geldi ve önüne çıkan büyük bir fırsatı değerlendirmek istedi. Kante dışında ayrılmak isteyen bir oyuncum yok. Buna Riyad Mahrez de dahil. Gelecek sezon da birlikte olacağız" dedi.

Leicester City'nin görünmez kahramanlarından Steve Walsh ise Everton yolunda. Kimsenin tanımadığı dönemde Kante ve Mahrez gibi isimleri takıma kazandıran oyuncu izleme heyetinin başkanı Walsh'un, Everton'ın sportif direktörü olması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...