İngiltere'de Steve Bruce sesleri!

Federasyon ile görüştü...

NTV Spor 20.07.2016 - 13:33
İngiltere'de Steve Bruce sesleri!

Hull City Menajeri Steve Bruce, İngiltere Milli Takımı'nı çalıştırmanın hayallerini kuruyor. Futbol federasyonu ile görüşen Bruce, görevi çok istediğini gizlemedi. 

Geride kalan sezonda yeniden Premier Lig'e çıkan Hull City'nin menajeri Steve Bruce, İngiltere Milli Takımı'nı çalıştırması muhtemel isimlerden biri. Başarısız EURO 2016 macerasının ardından istifa eden Roy Hodgson'ın halefini arayan futbol federasyonu, Sam Allardyce'ın ardından Steve Bruce ile görüştü.

Steve Bruce görüşmenin ardından, İngiltere Milli Takımı'nı çalıştırmanın hayallerini kurduğunu gizlemedi. 55 yaşındaki eski Manchester United'lı oyuncu "Bir İngilizin sahip olabileceği en iyi işi tabii ki istiyorum. Görüşmemiz olumlu geçti. Ancak Sam Allardyce da çok deneyimli bir menajer. Milli takımın başına geçersem neler yapacağımı yetkililere anlattım. Umarım sunumum başarılı olmuştur" dedi.

Steve Bruce, oyunculuk kariyerinde, Manchester United savunmasının temel direklerinden biri olsa da hiç milli takım forması giyememişti. İngiltere Futbol Federasyonu'nun listesinde Bruce ve Allardyce'ın yanısıra Jürgen Klinsmann ve Bournemouth Menajeri Eddie Howe da bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...