Diego izdihamı!

Fenerbahçe'den ayrılan Diego Ribas'ı yeni takımı Flamengo'nun taraftarları adeta bağrına bastı. Brezilyalı oyuncu için gösterişli bir karşılama organizasyonu düzenlendi.

NTV Spor 21.07.2016 - 11:41
Diego izdihamı!

Geride kalan 2 sezonda Fenerbahçe forması giyen Diego, bundan böyle Flamengo'nun başarısı için mücadele edecek. Brezilya ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayan Diego'yu yeni takımının taraftarları büyük bir coşkuyla karşıladı... 

Havalimanında uzun bir süre Diego'yu görmek için birbirleriyle yarışan Flamengolu taraftarlar, deneyimli oyuncunun görünmesinin ardından bu kez fotoğraf çekme telaşına düştü.

Diego lehine tezahürat yapan Flamengolu taraftarlar, havalimanından ayrılırken Brezilyalı oyuncuyu taşıyan aracın üzerine dahi çıktı. Otomobilin tavanında ciddi bir hasar oluştu.

Flamengo Kulübü, Diego için daha sonra bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya ilgi oldukça yoğundu. Basın toplantısına Matteo ve Davi adındaki iki oğluyla katılan Diego, yeni takımında başarılı olmak için tüm mücadelesini ortaya koyacağını dile getirdi...

Diego daha sonra iki oğluyla birlikte 35 numaralı Flamengo formasını sırtına geçirerek kameralara poz verdi.

Sayfa Yükleniyor...