Kartal forvet arayışında!

Beşiktaş forvet arayışlarına devam ediyor. Wilfried Bony'yi kiralama konusunda Manchester City ile anlaşamayan siyah beyazlılar, Eren Derdiyok ve Loic Remy'yi gündemine aldı.

NTV Spor 22.07.2016 - 13:30
Kartal forvet arayışında!

Beşiktaş forvet transferi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mario Gomez'in takımdan ayrılmasının ardından arayışlara başlayan siyan beyazlılar, öncelilke Manchester City'den Wilfried Bony için girişimlere bulunmuştu. Fildişi Sahilli oyuncuyu 1 yıl kiralamak için görüşmelere başlayan yönetim, istediği sonucu alamadı. İngiliz ekibi ile anlaşma sağlanamaması üzerine diğer adaylara yönelen siyah beyazlılar, Kasımpaşa'dan Eren Derbiyok'u transfer etmek istiyor.

Eren için Kasımpaşa'ya resmi teklifini sunan Beşiktaş, belirlenecek bonservis bedeline göre hareket edecek. Rakamın 2 milyon Euro seviylerinde olması halinde 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan yönetim, Kasımpaşa'dan haber bekliyor. Kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Eren, geçen sezon Kasımpaşa formasıyla 32 maçta 14 gol, 5 asislik performans sergilemişti.

Siyah beyazlılıarın gündemine aldığı diğer bir isim ise Loic Remy. Geçen sezon başında da Fransız oyuncu için girişimlerde bulunan yönetim, yeniden harekete geçti. Chelsea'de çok iyi bir sezon geçirmeyen 29 yaşındaki futbolcu, 20 maçta 3 gol atabilmişti.

Beşiktaş Eren Derdiyok'u kadrosuna katamaması halinde, Remy için İngiliz ekibi ile temaslarını yoğunlaştıracak.

Sayfa Yükleniyor...