İsmail Kartal, Batshuayi tercihi ve Galatasaray derbisine dair konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalar yaptı. İsmail Kartal, Michy Batshuayi tercihine de değindi.

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 21:40
Son Güncelleme: 27.04.2024 - 22:38
İsmail Kartal, Batshuayi tercihi ve Galatasaray derbisine dair konuştu

Teknik Direktörü , derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Deneyimli teknik adam, Batshuayi'yi tercih sebebini açıkladı.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şöyle:

"Maçı kazanmak için sahaya çıktık. İyi hazırlanmıştık, çok iyi başladık. İlk 15 dakikada 2-3 tane yüzde 100 gol pozisyonumuz vardı. Bu oyunumuz taraftarlarımızı da çok motive etti. Sonuçta rakip 25'te eksik kaldı, biz de 30'da gol bulduk. Bundan sonra rakip geri çekilip gömülünce bizim üretkenliğimiz düştü.

DEVREDE FUTBOLCULARA NE DEDİ?

İlk devrede oyuncularımıza 2'yi 3'ü bulmamız gerektiğini anlattık. İlk yarıya nasıl başladıysak aynı şekilde devam etmemiz gerektiğini konuştuk. 2. golü bulduk. 3'ü, 4'ü de bulabilirdik. Cenk Tosun'un attığı golle de maç 2-1 bitti. Maçı kazanmasını bildik, yolumuza devam ediyoruz.

"İSMAİL YÜKSEK BİZİ ÜZDÜ"

İsmail Yüksek bizi üzdü. Ayağında bir sakatlık var. Oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sonuçta sağlık ekibimiz uğraşıyor. Yarın onlardan durumunu öğreneceğiz. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

BATSHUAYI TERCİHİ

Biz bir takımız. Maç maç düşünüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Bu maçta Batshuayi'nin oynamasının daha doğru olacağını düşündük. Hafta arasındaki idman performansı da iyiydi Batshuayi'nin. Bu akşamki tercihimiz ondan yana oldu."

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈

İSMAİL KARTAL: "GALATASARAY MAÇINI KAZANACAĞIMIZI BİLİYORUM"

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maça değinen İsmail Kartal, "Rakibin (Galatasaray) sahasında oynayacağımız maç o günkü şartlar, konsantrasyon çok önemli olacak. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum ve kazanacağımızı biliyorum." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...