Yönetimden RvP tedbirleri!

Özel antrenörünün tesise girişi yasaklandı

NTV Spor 23.07.2016 - 14:15
Yönetimden RvP tedbirleri!

Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin özel antrenörünün tesise girişi yasaklandı. Hollandalı golcüden takımın antrenman programına uyması istendi. Bu arada Portekiz ve Fransız medyasının güvenilir kaynakları L'Equipe ve A Bola; Robin van Persie ile ilgili önemli transfer iddialarında bulundu. 

Geçtiğimiz perşembe günü Robin van Persie'nin menajerinin yönetimle yaptığı toplantı sonrasında Hollandalı futbolcunun kariyerine Fenerbahçe'de devam edeceği açıklanmıştı. Bu bağlamda yönetim işi sıkı tutmaya kararlı görünüyor. Birçok kez takımdan ayrı olarak tesiste kendi özel antrenörüyle çalışan Robin van Persie'nin bu yöntemi bir süredir hem yönetimi hem de teknik ekibi rahatsız ediyordu. Konuya el atan yönetim, Hollandalı'nın özel antrenörü Matt Radcliffe'in tesislere girişi yasakladı. Böylece van Persie'nin antrenmanlarda takımla olması amaçlandı. Deneyimli futbolcuya, ihtiyaç duyduğu hallerde kulüp personelinden yardım alabileceği de vurgulandı.

Robin van Persie son olarak Al Faisaly ile yapılan hazırlık maçında kadroda yer aldı ve ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Hollandalı golcü perşembe günkü görüşmeden önceki 5 hazırlık maçında sadece tek devre forma giymiş; Panathinaikos ve Sparta Prag karşılaşmalarında kadroda yer almamıştı.

Bu arada Robin van Persie hakkındaki transfer iddialarına yenileri eklendi. Portekiz'in A Bola gazetesi Sporting Lizbon'un van Persie'ye olan isteğini okuyucularına manşetten duyurdu. Fransa'nın dünyaca ünlü gazetesi L'Equipe ise Paris Saint Germain'in Hollandalı golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçtiğini ve bu iş için yeni Sportif Direktör Patrick Kluivert'ın Robin van Persie ile bir görüşme yaptığını yazdı.

Sayfa Yükleniyor...