Adriano, İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni sol beki Adriano, İstanbul'a geldi

NTV Spor 24.07.2016 - 00:04
Adriano, İstanbul'da

Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı sol bek Adriano Correia, İstanbul'a geldi. Özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen 31 yaşındaki futbolcuyu siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı. Yaşanan izdiham nedeniyle zor anlar yaşayan Adriano, taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Brezilyalı futbolcu, taraftarların yoğun ilgisi arasında kendisini bekleyen araca bindi. 31 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrollerinin ardından siyah-beyazlı takımın Avusturya kampına katılması bekleniyor.     

MALİYETİ BELLİ OLDU
Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano'nun maliyeti belli oldu. Siyah beyazlılar Adriano için Barcelona'ya 600 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.


İstanbul'a gelen 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu sağlık kontrolünün ardından Avusturya kampına katılacak. Bonservisine 600 bin Euro ödenen Adriano, Beşiktaş ile 3 senelik sözleşme imzalayacak.

Tecrübeli oyuncu yıllık ücret olarak ise 2.4 milyon Euro alacak. Siyah beyazlılar 600 bin euro'luk bonservisi bedelini 3 taksitle ödeyecek. İlk olarak 150 bin euro verecek olan Beşiktaş, sonraki iki yılda Barcelona'ya 200 ve 250 bin Euro ödeme gerçekleştirecek.

 

 

Sayfa Yükleniyor...